Dámská jízda holek Chlopčíkových: Sexy maminka Brigita vzala dceru na Maledivy

Miluje teplo, jenže v Česku zatím po jaru nejsou ani stopy ani. A to se půvabná tanečnice a manželka nejpopulárnějšího porotce StarDance Zdeňka Chlopčíka Brigita rozhodla řešit po svém. Vzala dceru i kamarádku a společně si udělaly pořádně exotickou dámskou jízdu: na Maledivách! Tátu nechaly doma, načež Zdeněk musel jen na dálku sledovat, jak si jeho holky užívají a jak se půvabná manželka sluní v tropickém ráji.


„Je potřeba si užívat života, já to přeji všem. Na světě je tolik neštěstí, že nevíme, jak dlouho tady budeme. Takže žijme dnes a teď. Dovču jsme si moc užily,“ řekla Expresu Brigita, která nám poslala i exkluzivní fotky, které na Instagramu nezveřejnila.

Je na nich kromě dalšího se svou dcerou Viktorií. Ta jí dělá mimořádnou radost, roste do krásy a podobu s maminkou rozhodně nezapře. Naopak.

„Byly jsme na dámské jízdě, ještě s kamarádkou. Jsou to moje nejlepší parťačky. Zašly jsme i do podmořské restaurace, to byl úžasný zážitek. Hlavně nás ale uchvátil písek a moře. Fakt jsem měla pocit, že jsem v ráji,“ usmívá se Brigita Chlopčíková.

Jako profesionální tanečnice si udržuje fantastickou postavu.

Alespoň na několik dní si odpočinula od náročně práce. Společně s manželem Zdeňkem provozují Taneční školu Chlopčík. Porotce StarDance, jehož diváci milují, ale soutěžící z něj mají hrůzu, nicméně tentokrát zůstal doma.

„On má rád spíše hory,“ prozradila Brigita, že manžel exotiku nijak zvlášť nevyhledává.

Brigita Chlopčíková je vážně kočka!

Doporučeno